Langkah Langganan Majalah Career2zoom Oleh Pengguna (Pendaftaran Baru).


1

Yuran langganan Majalah Career2zoom ialah RM50 sahaja setahun tanpa mengira bulan mulai melanggan.


2

Semua yuran langganan Majalah career2zoom mesti dibayar atas nama “Tunas Impian Venture.” dan diserahkan sama ada melalui:


a)

Poskan Wang Pos/ Bank draf
Tunas Impian Venture
349A, Mukim 7,
Pulau Betong
Balik Pulau, 11020, Pulau Pinang

Sila beri tempoh 2-3 MINGGU dari tarikh penghantaran BORANG sebelum anda menerima sampul surat khas yang mengandungi Nama Pengguna dan Kata Laluan.Anda juga akan menerima maklumat mengenai tarikh tamat langganan dan tempoh masa untuk memperbaharui langganan.


b)

On-line Melalui Bank

Maybank.
No. Akaun : 557410507101

sila klik di sini dan sertakan maklumat peribadi anda di dalam BORANG ONLINE.

Nama pengguna dan Kata laluan akan dihantar melalui emel ( bagi mereka yang menyertakan emel ) setelah pihak kewangan kami mengesahkan pembayaran yang telah dibuat. Sila beri tempoh 2-3 minggu (bagi yang tiada emel) sebelum anda menerima surat khas yang mengandungi Nama Pengguna dan Kata Laluan. Anda juga akan menerima maklumat mengenai tarikh tamat langganan dan tempoh masa untuk memperbaharui langganan.
c) 

Credit card atau Akaun Paypal ( tambahan caj sebanyak RM4 akan dikenakan )

Sila klik di sini dan sertakan maklumat  anda serta Nama pengguna dan kata laluan di dalam BORANG ONLINE dan tekan butang SUBSCRIBE.Anda akan dibawa ke laman TUNAS IMPIAN VENTURE Paypal. Anda boleh memilih untuk menggunakan akaun paypal (sekiranya mempunyai akaun paypal) atau menggunakan credit card. Resit akan dihantar melalui emel. Nama pengguna dan Kata laluan akan di aktifkan sebaik sahaja setelah pihak kewangan kami mengesahkan pembayaran yang telah dibuat. Tarikh tamat langganan akan dikira dari tempoh masa kata nama dan kata laluan diaktifkan.


Bagaimana Anda Boleh Mula Mengguna Laman Web career2zoom.com Selepas Memperolehi Nama Pengguna dan Kata Laluan


Untuk mengaktifkan akaun, anda hanya perlu mengakses laman web www.career2zoom.com, masukkan Nama Pengguna dan Kata Laluan (dibekalkan dalam sampul surat yang dibeli atau emel) pada ruang yang disediakan. Kemudian lengkapkan profil pengguna dengan mengisi semua ruang kosong disediakan dan Hantar.Akaun anda kini sudah diaktifkan. Nama Pengguna dan Kata Laluan tidak boleh berpindah milik (Sila baca Dasar Privasi dan ‘Terms of Use’).Langkah Langganan career2zoom Oleh Pengguna (Memperbaharui Akaun).


1.

Menjelaskan yuran langganan majalah career2zoom sebanyak RM50 samada melalui Pos, online melalui bank (Maybank) atau melalui credit card.


2.

Langkah ini membolehkan pengguna mengekalkan nama pengguna dan kata laluan asal.


3.

Tempoh untuk memperbaharui akaun lama hanya sah sehingga akhir bulan bagi bulan terakhir tamat langganan (contoh: langganan dari Julai 2011 akan tamat pada 30 Jun 2012) . Pengguna yang gagal berbuat demikian setelah tempoh pembaharuan terpaksa mendaftarkan akaun yang baru. (Nama pengguna, dan profil pengguna yang asal akan lupus tanpa notis)Sebarang pertanyaan, sila hubungi:
TUNAS IMPIAN VENTURE
melalui talian:
04-5750614  SMS : 014-6540497 / 016-9711284
E-Mel : noorazlinaripangi@tunasimpian.com, anuaribrahim@tunasimpian.com